Fatih Erbakan’ı çaya davet etmeyen Erdoğan’a YRP’den fotoğraflı cevap: ‘Çay koy Keçeli, yeniden başlıyoruz’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda, siyasi parti liderleriyle çay içip sohbet ettiği buluşmaya Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan davet edilmedi. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, “Tarih tekerrürden ibarettir” notu ile birlikte Necmettin Erbakan’ın bir fotoğrafını paylaşarak cevap verdi.

FATİH ERBAKAN: BİZE DAVET GELMEDİ

Erdoğan, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda, siyasi parti liderleriyle çay içip sohbet etti. Çay buluşmasına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan davet edilmedi. Erbakan, konuyla ilgili soruya, “Bize davet gelmedi. Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Bu olayın takdirini, değerlendirmesini de aziz milletimize bırakıyoruz. Biz, kurulduğumuz günden bu yana milli görüş çizgisinde siyaset yapıyoruz, doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz. Doğrular milletin faydasına, yanlışlar da milletin aleyhine olan işlerdir. Ama bizden ‘yanlışa da doğru deyin, bir noter makamı olun’ yaklaşımı bekleniyorsa, zaten bizim de orada durmamızın bir anlamı olmaz”  cevabını verdi.

NECMETTİN ERBAKAN FOTOĞRAFIYLA CEVAP

YRP MKYK Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner de yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Güner, “Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli… Yeniden başlıyoruz” notuyla birlikte, Refah Partisi’nin kurucusu eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın bir fotoğrafını paylaştı.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

1 YORUM

  1. Fatih Erbakan yukselisine devam ediyor.
    Orgur Ozel, sacmaliyor. Haram cayi ictin de ne oldu?…insan hic evine giren hirsizla oturup muzakere eder mi?

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin