15 Temmuz sonrası kayyım atanan Boydak Holding yöneticisi Mustafa Boydak, 15 Temmuz öncesi kayyım atanan koza İpek Holding yöneticisi olan ve hapiste bulunan Cafer Tekin İpek’le ilgili açıklama yaptı.
İpek’in çok güzel bir insan olduğunu söyleyen Boydak, “Arkadaşlığı süperdir. Yeter artık; ailesine özgürlüğüne kavuşsun inşallah.” dedi.
Mustafa Boydak’ın sosyal medya hesabı twitterden yaptığı açıklama şu şekilde;
“Arada bir geriye doğru bakıyorum da,Portekiz seyahatinde Tobb adına İşadamları heyetine başkanlık etmiştim.Kadim arkadaşım Cafer Tekin İpek de heyetimizdeydi.Çok güzel bir insandır,arkadaşlığı süperdir.yeter artık ailesine özgürlüğüne kavuşsun inşallah”
Arada bir geriye doğru bakıyorum da,Portekiz seyahatinde Tobb adına İşadamları heyetine başkanlık etmiştim.Kadim arkadaşım Cafer Tekin İpek de heyetimizdeydi.Çok güzel bir insandır,arkadaşlığı süperdir.yeter artık ailesine özgürlüğüne kavuşsun inşallah???????? https://t.co/Ay7JnwkVs3
— Mustafa Boydak (@Mustafa_Boydak_) July 20, 2019