Ağrı İŞKUR il müdürü Gıyas Güven görevden uzaklaştırıldı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), müstehcen görüntüleri sosyal medyada gündem olan Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gıyas Güven’in görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Evli ve 3 çocuk babası Ağrı İŞKUR İl Müdürü Gıyas Güven’in, iş bulma bahanesiyle kandırdığı kadınlarla arabasında cinsel ilişkiye girdiği iddia edilmesinin ardından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Güven’in görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

İŞKUR’dan yapılan yazılı açıklamada, “Sosyal medyada Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü ile ilgili kamuoyuna yansıyan paylaşımlara istinaden inceleme başlatılmış olup, söz konusu İŞKUR personeli görevden uzaklaştırılmıştır” denildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Gıyas Güven’in minibüs benzeri bir araç içinde çekilen müstehcen fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuştu. 43 yaşında, evli ve 3 çocuk babası olan Güven’in internete düşen görüntülerinde aracın arka koltuğunda bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülmüştü. Güven’in konumunu kullanarak kadınları iş bulma bahanesiyle kandırdığı ve bu yalanla kendi aracı içinde çok sayıda kadınla cinsel ilişkiye girdiği öne sürülüyor.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin