Metroda Suriyeli çocuğu darp eden şahıs gözaltına alındı

İstanbul’da Yenikapı-Hacıosman metrosunda toka satan bir Suriyeli çocuğu darp eden şahıs gözaltına alındı. Şahıs, ters kelepçe takılarak emniyete getirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlika, olayla ilgili paylaşımında, “Sosyal medyada yer alan ve metroda “yabancı uyruklu bir çocuğa şiddet uygulayan” şahısla ilgili görüntüler İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce incelenmiştir. Yapılan araştırmalar sonrasında olayın Yenikapı-Hacıosman M2 metrosunda metrosunda meydana geldiği, çocuğa şiddet uygulayanın ise 41 yaşındaki D.A. adlı şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs bugün yakalanarak gözaltına alınmıştır. Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir. Çocuklara yönelik şiddet asla kabul edilemez.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

1 YORUM

  1. Ülke ve toplum öyle dipte ki, insanlıktan nasibini almamış olanlar insanlık dersi veriyor.

    Lafa bak, “Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir.”. Sanki onlarca çocuğun nehirlerde denizlerde ölmesine, yüzlerce çocuğun hapislerde büyümesine, daha fazlasının annesiz babasız ya da onlarsız büyümek zorunda kalmasına sebep olanlar bunlar değil.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin