Kayseri’de CHP üyesine silahlı saldırı: Eski MHP’li başkanın kardeşi ve yeğeni tutuklandı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ın otomobilinin önü kesilerek darp edilip silahlı saldırıda ağır yaralandığı olaya ilişkin Pınarbaşı’nın önceki dönem belediye başkanı MHP’li Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder ve yeğeni Mehmet Uzunluoğlu hakkında darp ve silahlı yaralama suçundan Pınarbaşı Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklama kararı verildi.

Bahadır’ın Büyükkömarmut Mahallesi’nde darp edildikten sonra silahla bacağından vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan Ejder ve Mehmet Uzunluoğlu’nun jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Dün gerçekleşen saldırıda ağır yaralanan Pınarbaşı Belediyesi meclis yedek üyesi Şerafettin Bahadır, Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Şüpheli Ejder Uzunluoğlu gözaltına alınmış daha sonra olayla ilgisi olduğu değerlendirilen Mehmet Uzunluoğlu da yakalanmıştı.

BAHADIR’IN SAĞLIK DURUMU KRİTİK

CHP’den yapılan açıklamada Şerafettin Bahadır’ın durumunun kritik olduğu, yoğun bakımda yatışının devam ettiği ve 5 gün boyunca uyutulacağı belirtilmişti.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin