Özgür Özel’den ‘AK Trolle fotoğraf’ açıklaması: Seçim öncesi bazı belediye başkanlarını yayına aldı!

CHP lideri Özgür Özel, muhaliflere yönelik saldırgan tavırlarıyla bilinen eski Yeni Şafak çalışanı ‘AK troll’ Taha Hüseyin Karagöz’ü makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin fotoğrafların sosyal medyaya yansıması büyük tepki çekti.

Tepkiler üzerine Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan Özel, “Geçmişte televizyon programlarına katıldığım birisi. Dün de Ankara’da birçok siyasiye uğramış. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı.” dedi.

AKP’nin önemli ‘trollerinden’ biri olan Karagöz ise ziyarete ilişkin paylaşımında, “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu arada, Özgür Özel’in ‘AK Troll’ Karagöz’ü ağırlamasına tepkiler sürüyor. Komedyen Şahan Gökbakar da tepki gösterenlerden biri. İşte o tepkilerden bazıları:

 

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin