MHP lideri Bahçeli’den ‘son seçimim’ diyen Erdoğan’a: Ayrılamazsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde dile getirdiği, “Bu benim son seçimim!” açıklamasına ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı. Bahçeli, “Ayrılamazsın. Türk Milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizleri görmek istiyoruz!” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı yapıldı. Delegeler ve davetliler, kurultayın yapıldığı Ankara Spor Salonu’ndaki yerini aldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli de salona geldi. Genel başkan ve parti organlarının seçileceği MHP kurultayında, 1300’ün üzerinde delege oy kullandı. 27 yıldır MHP Genel Başkanlığı görevini yürüten Bahçeli, 11’inci kez aday olduğu kurultaya tek aday olarak girdi ve 1295 oyun tamamını alarak 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultaydaki konuşmasında Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde dile getirdiği, “Bu benim son seçimim olacak.” açıklamasını da değerlendirdi. Erdoğan’a, “Ayrılamazsın” diye seslenen Bahçeli, “Türk Milletini yalnız bırakamazsın. Bunun için Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizleri görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, kurultayın yapıldığı salona kolu sargılı halde geldi, kürsüye de bu şekilde çıktı. MHP liderinin, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme yaşadığı öğrenildi.

 

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

3 YORUMLAR

  1. 1295 oyun tamamını alarak 11. kez MHP Genel Başkanı seçilen tek kişi olmalı.

    Eller ayırsa bile
    Yollar ayırsa bile
    Yıllar ayırsa bile
    Biz ayrılamayız aynı çukurun insanlarıyız.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin