Sedat Peker: ‘Üniversiteyi tamamlamadan Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum’

Yayınladığı videolarla AKP iktidarının kirli ilişkileri ifşa eden ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) dijital tecrit altında olan Sedat Peker, 2 ay içinde Türkiye’ye getirileceği iddiasına cevap verdi. Abu Dabi’de yaşadığı hayatın ruh dünyasına iyi geldiğini söyleyen Peker, üniversiteyi tamamlamadan Türkiye’ye dönmeyeceğini belirtti.

2 sene önce YouTube kanalında yaptığı yayınlarla AKP iktidarının mafya, medya ve iş dünyası arasındaki kirli ilişkilerini ifşa etmesinin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, BAE-Türkiye ilişkilerinin düzelmesinin ardından dijital tecrit altına alınmıştı.

Önceki gün gazeteci Talat Atilla, Sedat Peker’in yakın bir zamanda Türkiye’ye getirileceğini iddia ettiği bir köşe yazısı kaleme almıştı.

Atilla, “Bir kesimin nefret ikonu, başka bir kesimin kahraman ilan ettiği yeraltı dünyasının önemli isimlerinden Sedat Peker’in yakında Türkiye’ye getirileceğine dair birden fazla kaynaktan bilgiye ulaştım. Aldığım bilgilere göre Peker, 2 ay içinde Türkiye’ye getirilecek” iddiasında bulunmuştu.

PEKER: ÜNİVERSİTEYİ TAMAMLAMADAN DÖNMEYECEĞİM

Atilla’nın ‘Türkiye’ye döneceği’ iddialarına cevap veren Peker, gazeteci İsmail Saymaz’a “Gerilimlerle dolu yaşadığımız üç sene çocuklarımı da ailemi de çok yordu. Yeni bir maceraya gerek görmüyorum” diye konuştu.

Peker şu ifadeleri kullandı:

“Anlattığım birçok konunun son operasyonlarla doğruluğu kanıtlanıyor olsa da, çok istesem de şu an için Türkiye’ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Abu Dabi’de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi. Ayrıca üniversiteyi tamamlamadan dönmeyi düşünmüyorum. Bu tip haberlerin hangi sebeple çıktığını anlayabilmiş değilim. Gerilimlerle dolu yaşadığımız üç sene çocuklarımı da ailemi de çok yordu. Yeni bir maceraya gerek görmüyorum.”

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin