Nenad Bjelica: Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonunda 13 maçta şike yaptığı kanıtlandı

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’nin (Aziz Yıldırım’ın) şike yaptığının kanıtlandığını söyledi. Bjelica, “Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonunda 13 maçta şike yaptığı kanıtlandı ve Trabzonspor taraftarları da o sezonun şampiyonun kendilerinin olduğunu kabul ediyorlar.” dedi.

Nenad Bjelica, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor’un dünya genelinde 12 ile 15 milyon taraftarı olan birinci sınıf bir kulüp olduğunu söyledi. Sadece İstanbul’da bile 2 milyon taraftarları olduğunu ifade etti. Trabzon’da insanların futbol dışında bir şeyleri olmadığını ve kulübün hayatlarının merkezinde olduğunu vurguladı.

Tartışmalı 2010-2011 sezonu hakkında da konuşan Bjelica, ‘’Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonunda 13 maçta şike yaptığı kanıtlandı ve Trabzonspor taraftarları da o sezonun şampiyonun kendilerinin olduğunu kabul ediyorlar.’’ ifadelerini kullandı.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

2 YORUMLAR

    • 17-25te hirsizlikti.kumpas deyip millete yedirdiler.sikeci aziz ve cetesi de bakti erdogan kurtardi pacayi beni de kurtaracaksin dedi kabul ettiler.elin hirvati bile ulkeyi yonetse ulke daha adil olur.

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin