Ümit Özdağ: İçişleri Bakanı olarak Suriyelileri ben yollayacağım

CHP Gençlik Kolları’nın duvarlara “Suriyeliler gidecek” yazdığına dair haberi alıntılayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Söz, ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım” yazdı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ortak açıklama yapmalarına saatler kala, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP Gençlik Kolları’nın “Suriyeliler gidecek” yazıları yazdığına dair bir haberi alıntılayan Özdağ, “Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ümit Özdağ’ın bugün Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıklaması bekleniyor. Özdağ ve Kılıçdaroğlu saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezi’nde yapacakları ortak basın toplantısı yapacak.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin