Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi: Bu işi birinci turda bitirmek zorundayız

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ilk turda kazanılması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Birinci turda bu işi bitirmek zorundayız. Birleşe birleşe kazanacağız. Buna inanmanızı isterim. Soğan lüks ürün olmaya başladı. Bülent Ecevit’in de dediği gibi, ‘Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen’ için bu harami iktidarı göndermek zorundayız.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ABB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, Eskişehir’de konuştu. Genç seçmenlere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin birinci turda bitirilmesi gerektiğini anlattı. CHP lideri, kalabalığı, “Hak hukuk adalet.” diyerek selamladı. Eskişehir’de ilk kez oy kullanacak gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, konuşmasını Ekrem İmamoğlu ile özdeşleşen, “Her şey çok güzel olacak.” sloganıyla bitirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

  • Türkiye’ye demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz. Birinci turda bu işi bitirmek zorundayız. Birleşe birleşe kazanacağız. Buna inanmanızı isterim. Soğan lüks ürün olmaya başladı. Bülent Ecevit’in de dediği gibi, ‘Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça bir düzen’ için bu harami iktidarı göndermek zorundayız.
  • Ev sorununu çözmenin birinci yolu yabancıya ev satmamak. Onlar çetelere, yabancılara çalışıyorlar. Bunların tamamını çözeceğiz. TOKİ lüks konut değil toplu konut yaparak insanların hizmetine sunacak. Kızılay da çadır veya kan satmayacak.
  • İşsizlik sorununu çözmenin yolu yeni yatırımlarla istihdam alanları yaratmaktır. Gençlerin bu ülkede rahat yaşayabilmeleri için her türlü alanda yatırım yapacağız.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin