Rabia Naz’ı hastaneye götüren ambulansın şoförü: ‘Araba vurup kaçmış gibi’

Giresun’daki şüpheli ölümüyle uzun süre gündemde olan ve soruşturma süreci tartışmalara neden olan Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, olay günü ambulans şoförünün ambulans merkezi ile yaptığı telefon görüşme kayıtlarını yayınladı.

Rabia Naz’ı hastaneye götüren ambulans şoförü Mehmet Yetim telefon görüşmesinden, Rabia Naz’a bir arabanın çarpıp kaçtığını söylüyor.  “Büyük ihtimalle çocuğa araba vurup kaçmış. Çocuğun ayağı kopuk gibi duruyor.” ifadelerini kullanıyor.

İşte baba Vatan Twitter’dan paylaştığı o kayıt;

 

MAHKEMEDE İFADESİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Diğer yandan ambulans şoförü Mehmet Yetim’in ifadeleri soruşturma dosyasına girmişti.  Yetim, olay günü verdiği ifadesinde “Çocuğu olay yerinde ilk gördüğüm zaman herhangi bir kan izi yoktu ama çocuğun saçından ayağına kadar her tarafına hızar tozu bulaşmıştı” demişti.

Bir süre sonra baba Vatan, şoför Yetim ile bir araya geldi. Rabia Naz’ın olay yerine yakın metruk bir binada kızının görüldüğünü hatırlatan baba Vatan, şoför Yetim’i buraya götürerek yerdeki tozları gösterdi ve benzeyip benzemediğini sordu.

“ABARTTIM, SOHBET AĞZIYLA İFADE VERDİM”

Yetim, bunun üzerine ifadesini değiştirerek “Çocuğun her tarafı toz içerisindeymiş gibi anlaşılacak sözlerim doğru değildi. Abarttım. Sohbet ağzıyla ifade verdim. Bu şekilde bir ifade verdiğim için pişmanım. Aslında çocuğun saçlarında çok küçük toz parçaları vardı” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

1 YORUM

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin