AKP’nin ”Milli Hesapları’’nın ar damarı çatladı!

Sosyal medyadan alenen taciz ve hakarete maruz kalan gazeteci Nevşin Mengü ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP’nin “Milli Hesaplar” diye duyurduğu trollerinden gelen mesajları paylaştı. Sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak taciz ve hakaret dolu mesajları atan ‘Milli Hesaplar’ daha da ileriye giderek kamuoyu önündeki önemli kadınları kendi aralarında paylaşması ‘pes’ dedirtti.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen isimler, AKP’li milletvekilleri ve bakanların de yer aldığı twitter hesapları, “Milli hesaplar yan yana” diyerek paylaşımlarda bulunuyordu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da Twitter hesabından “Milli Hesaplar” olarak tanımladıkları hesapları takip edeceğini açıklayan isimler arasında yer aldı. Mahir Ünal, kullanıcı isimlerinin yanına “yeşil renk” ve “Türk Bayrağı emojisi” koyanları ise “Etik kurallara uyan milli hesaplar” olarak nitelemişti.

AKP’Lİ ÜNAL’A ETİK DERSİ

Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından Mahir Ünal’ın, “milli hesap” tanımı yaptığı paylaşıma taciz ve hakaret içeren mesajların görsellerini paylaşarak cevap verdi.

Kendisine gönderilen taciz ve hakaret mesajlarını paylaşan Kaftancıoğlu, Ünal’a etik dersi verdi. Kaftancıoğlu,” “Yardımcı olayım, etik kurallara sonuna kadar uyan hesaplarınızı takip etmeyi gözden kaçırdıysanız eğer… Haksızlık olmasın arkadaşlara… Unutmadan; etik kurallara uymak, işaret koymakla değil, etik ilkelere inanmakla oluyor. Hatırlatmayı görev sayarım.” dedi.

“BU İKTİDARIN ETİKTEN ANLADIĞI BU”

“Milli hesaplardan” gelen taciz ve hakaret içeren mesajları paylaşan Nevşin Mengü de “Bu insan müsveddelerinin karşı cinsle başka türlü temas kurma şansları zaten yok. Rızasıyla bu adamlarla konuşmak bile isteyen kadın olmayacağı çok açık. Y”eşil top da çok güzel olmuş, tam yerini bulmuş. Bu iktidarın ‘etik’ten anladığı tam da bu.” İfadelerini kullandı.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin