Yandaş spiker Buket Aydın evinin kapısını Fatmanur Altun’a açtı!

Üsküdar Kuzguncuk’ta aylık 258 liraya vakıf arazi kiralayan Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi TÜRGEV Başkanı Başkanı Fatmanur Altun’a, Kanal D Ana Haber bülteninin yandaş spikeri Buket Aydın evinin kapılarını açtı.

Kanal D’den kovulduktan sonra iki gün sonra geri dönen Buket Aydın, Fahrettin Altun’la ilgili haberlere tepki göstererek eşi Fatmanur Altun’a evine davet etti. Aydın, “O evde nasıl rahat edecekler şimdi. Fatmanur hanım, isterseniz gelin bana kapım sonuna kadar açık” dedi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın evlerini fotoğraflarken yakaladığını iddia eden Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun, twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Ben bir anneyim. Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum. Evimin ve ailemin mahremine girerek, çocuklarımın en temel güven duygusunu paramparça ederek ne elde edeceksiniz?! Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz?! Tarifsiz üzgünüm” ifadelerini kullandı.

YANDAŞ SPİKER BUKET AYDIN’DAN DESTEK GELDİ!

Fatmanur Altun’un paylaşımına Buket Aydın sosyal medyadan yaptığı paylaşımla destek verdi. Aydın, ”Bu yazdıklarımın siyaset ile alakası yok. Kocası evde değil; Cumhurbaşkanı ile görevde. Çocukları ile evde tek bir kadın. Bu yapılanı bana kimse açıklayamaz. Kınıyorum! Evde nasıl rahat edecekler şimdi. @fatmanuraltun Fatmanur hanım isterseniz gelin bana kapım sonuna kadar açık.” ifadelerini kullandı.


NTV’DEN KANAL D’YE GEÇMİŞTİ

NTV’de sunduğu gece bültenleriyle ünlenen Buket Aydın, Doğan Holding’e ait medya organları Aydın Doğan’dan Demirören Ailesi’nin eline geçince, kısa süre Kanal D’nin yolunu tuttu. Doğan döneminde ‘ortalamacı’ bir çizgi tutturmaya çalışan Kanal D Ana Haber, Demirören’in patron koltuğuna oturmasından sonra ‘tam yandaşlık’ pozisyonuna geçti.

KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİNE KAHKAHA ATMIŞTI

Havuz medyası spikeri Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gülmesiyle gündeme gelmişti. 31 Mart yerel seçimleri sürecinde sunduğu programa Kılıçdaroğlu’nu konuk eden Aydın, CHP liderinin “İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağınız” sözleri üzerine kahkaha atmıştı. İYİ Parti ile Millet İttifakı olarak yerel seçimlere giren CHP,  Bursa hariç, bu illerin tümünü kazanmıştı.

 

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

1 YORUM

  1. Bu haber tarzı hiç hoş değil. Size yakışmıyor. Birşeylerin değişmesi gerekmiyor mu. Aynı haber tarzını devam ettiriyorsunuz. Yandaş dediğiniz medyadan ne farkı var bu haber tarzının. Bu haber tamamen gıybet değil mi?

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin