Melek Çetinkaya’nın oğluna ‘hücre’ cezası

Oğlu müebbet hapis cezasına çarptırılan Melek Çetinkaya, 'adalet' isteyemeden her seferinde gözaltına alınıyor.

‘Adalet’ eylemleriyle tanınan Melek Çetinkaya’nının, müebbet hapis cezasına çarptırılan Harbiyeli oğlu Furkan Çetinkaya’nın cezaevinde hücre cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Melek Çetinkaya, konuya ilişkin paylaşımında, “Görüşten çıktım. Ankaraya dönüyorum. Oğlumla ne mi konuştuk; gardiyan oğluma bağırınca, ‘sen bana bağıramazsın’ dediği için tutanak tutulmuş. Mahkemeye çıkarmışlar. Hücre cezası vermişler. Şaşırdım mı; tabi ki hayır….” ifadelerini kullandı.

 

‘GAZETECİYİM’ DİYEN KİŞİ, POLİSE ÇALIŞIYORMUŞ

Melek Çetinkaya daha sonra başka bir paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımda ise şunları aktardı: “Kendini bana gazeteciyim diye tanıtan,eylem yaparsan haberim olsun çekim yaparım diyen, hatta bizimle göz altina alınan delikanlının polise çalıştığını öğrendim. Muhbirlik yapıyormuş. Sorun yok. Çünkü gizlim saklım yok. Annene selam söyle delikanlı, benim yaşadığımı yaşamasın.”

 

Sosyal medya kullanıcısı eski bir hakim ise söz konusu cezanın infaz hakiminin kararı kesinleşmeden infaz edilemeyeceğini belirtti: “İnfaz Hakimi, tutanak tanıklarını, olayın geçtiği yerde bulunan tutukluları dinlemeli ve kamera kayıtlarını incelemeli. Hücre cezası verdiklerine göre tutanağa daha fazlasını eklemiş olmalılar. İnfaz hakiminin kararı kesinleşmeden bu cezayı infaz edemezler.”

 

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin