Küçükkaya: Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum

Tekrarlanan İstanbul seçimine bir hafta kala CHP ve AKP adayının katıldığı ortak canlı yayının moderatörlüğünü yapan gazeteci İsmail Küçükkaya, açık oturum sonrası yaşananlardan dolayı Binali Yıldırım’a hakkını helal etmediğini, onu Allah’a havale ettiğini söyledi.

Küçükkaya’nın söz konusu yayından önce The Marmara Oteli’nde Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmenin görüntüleri ‘havuz medası’ tarafından yayınlanmış ve sert bir şekilde eleştirilmişti. Bunun üzerine AKP cenahı ve Binali Yıldırım Küçükkaya’yı ‘ahlak dışı’ davranmakla suçladı. Küçükkaya, görüşmelerden Yıldırım ve ekibinin haberdar olduğunu defalarca anlatmasına rağmen, yandaş medya ve sosyal medyada yürütülen lincin önüne geçemedi.

Bu sabah Fox TV’deki programında konuyla ilgili bir açıklama yapan İsmail Küçükkaya, “Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum. Onu Allah’a havale ediyorum.” dedi.

‘Annem yaşadığım sürece şahit oldu…’

İşte Küçükkaya’nın o sözleri: “Ben Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmeyeceğim. Neden biliyor musunuz? Çünkü o her şeyi biliyor. Danışmanları her şey biliyor. Türkiye’nin gözü önünde oldu her şey. Kendisine baskı yaptılar. Belki yanlış bilgiler verildi. Normalde kendi kendime kalsam hakkımı helal ederim. Kimlere ne haklar helal ettim ben. Ama bu kez Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmeyeceğim. Kendisini Allah’a havala ediyorum.

Çünkü maalesef annem her şeye tanık oldu. Annem İstanbul’da kalmayı sevmemesine rağmen diş tedavisi için bendeydi. Yaşadığım bu süreci maalesef onun yanında konuşmak zorunda kaldım. O nedenle hakkımı Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum. Onu Allah’a havale ediyorum.”

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

YORUM YAZIN

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin